ketentuan dan syarat google adsense di tahun 2013

 hari ini ku sedang iseng iseng browsingan lalu ku tiba tiba ingin buka email ku yah sapa tau ada email nyasar dari cewek cantik :d , saat ku mulai membuka ada kiriman dari adsense-noreply@google.com yang berjudul Upcoming changes to the AdSense Terms and Conditions oalah ku kira transferan / kiriman duit dari adsense hehehehe
ketentuan dan syarat google adsense di tahun 2013

lalu aku pun membuka email tersebut perlahan lahan karena gugup nya :d soalnya dulu saya pernah kena penangguhan sementara dan untuk mengembalikan nya ku bersusah payah hihihihi ,
dan terbuka lah email dari gogle adsense tersebut isi nya seperti ini
Hello,

We'd like to inform you that, within a 30-day period, we'll be updating the AdSense Terms and Conditions to make sure that they're up to date and in line with other Google product policies.

When logging in to your account after this date, you'll see a notification that presents you with the updated Terms and prompts you to accept them. Please note, that one of your account administrators must accept the updated Terms in order for you to access your account and use the AdSense product.

You'll be able to review the Terms and Conditions in detail within the notification. However, we recommend that you have a look at the updated Terms and Conditions in our Help Centre within a 30-day period. Below is a brief overview of what is changing in the Terms as well as in the AdSense payment process in the Asia-Pacific region:

    With this new version of the Terms and Conditions, our goal has been to make them as clear and transparent as possible. As a result of this, we hope that it'll be even easier to navigate and find what you're looking for.
    With mobile being one of the big trends in 2013 and beyond, we're expanding our Terms to cover mobile properties more specifically. We've also incorporated guidelines for using the AdMob SDK and other publisher products, like Google Affiliate Network.
    In order to provide you with better regional support for your payment issues, your contract entity will be Google Asia Pacific Pte. Ltd. Please note that this change will not affect your payments.

The updates outlined above are the main areas of change. There are additional changes throughout, so please review the Terms as a whole before accepting them.

We look forward to your continued participation in the AdSense programme.

Yours sincerely,
The Google AdSense team


kalo dikira kira inti dari artinya sih ( maaf ku nggak lancar bahasa inggris ) "anda akan mendapat syarat & ketentuan baru 30 hari semenjak anda mendapat email , anda harus menyetujui peraturan baru adsense yang akan anda lihat jika anda login ke dashboard adsense dan harus menyetujui/acept persyaratan tersebut"
 yah lalu yang lain nya bahwa katanya iklan di hape lebih trend dari pada di adsense content jadi adsense membuat afiliat dan peraturan baru untuk memidahkan pembayaran dll untuk wilayah asia pasifik yah termasuk indonesia ini :D
 bagaimana syarat nya ??? yah ku juga belum lihat mudah mudahan aja blog saya yang sembrawut ini nggak kena finalty hehehehe
 jadi semakin semangat sih baca nya juga tetapi disisi lain ada takutnya juga hehehe takut ditangguhkan lagi karena isi dari blog saya ini
 so tungg aja ketentuan dan syarat google adsense di tahun 2013 ini semoga lebih memudahkan kita para blogger indonesia :)

Komentar

  1. semakin mantaf :d

    BalasHapus
  2. wew. nice posting, nii alamat blog saya http://busyness-free.blogspot.com masih baru, membahas tentang solusi pendapatan rendah, mohon dukungannya ya biar berkembang

    BalasHapus
Posting Komentar

jangan berkomentar berbau sara dan spam :)